Maak nu kans op gratis deelname aan onze Design Thinking Bootcamp

Maak kans op gratis deelname aan de driedaagse Design Thinking Bootcamp van Expeditie Anton! 

Je wil het verschil maken, meebouwen aan de toekomst van jouw organisatie. Je bent creatief en hebt een visie over hoe het anders kan. Jij wil ook jouw organisatie en collega’s hierin meenemen, hoe pak je dit nou aan?

We leren jou en je team te innoveren door te doen. Tijdens de driedaagse bootcamp leer je gestructureerd je ideeën vorm te geven. Samen maken we van een geeltje aan de muur een sterk concept dat klaar is om uitgetest te worden bij de eindgebruikers.

Doe mee aan de win actie door de vragen in het formulier in te vullen en op te sturen. De winnaar krijgt binnenkort bericht van ons. Wil je zeker zijn van deelname, schrijf je dan in via “Training boeken”.

Vul onderstaande gegevens in en doe mee aan de win actie!

Wat ga je doen?

Mindset
Door inzicht, creativiteit, daadkracht, en fris denken toe te voegen aan het proces laten we je zien hoe je innovatieve concepten kan ontwikkelen.

Techniek
Tijdens deze twee dagen leer je de basics van verschillende technieken zoals Design Thinking, PAIN-storming, Trendwatching en Branchmarking.

Lean start-up
Samen met je team ga je aan de slag om zo snel mogelijk je nieuwe concept in de markt te zetten en uit te testen bij gebruikers.

Meld je aan voor: 26 juli 2019

Praktische gegevens

Wanneer?
21, 22 & 23 augustus 2019

Locatie?
Utrecht

Prijs
1095,- euro exclusief btw, per deelnemer.

“Goede afwisseling tussen opdrachten en theorie. Fijn ook om even naar buiten te gaan voor de interviews. Bracht direct ook iedereen buiten zijn/haar comfortzone!”

“Trainers zorgde voor een veilige leersituatie en gaven steun daar waar nodig was.”

“Geweldig om zo twee dagen met collega‘s vanuit alle afdelingen zo enthousiast en gezamenlijk nieuwe mogelijkheden te zien te verkennen en alle “ja maar’s” los te laten! Zoveel positieve energie betekent dat we nu echt een slag naar nieuwe activiteiten gaan maken! Collega ‘s bedankt: we gaan ervoor! En dit alles onder de bevlogen leiding van het jonge enthousiaste duo van Bibliotheek Eindhoven!”

“Leerzame cursus, goeie verhouding theorie en praktijk, Robin en Wieske waren prettige cursusleiders met kennis van zaken.”

“Hoewel ik (helaas) alleen de donderdag kon meemaken vond ik de innovatiebijeenkomst op zich al innoverend in zijn opzet. Toen ik binnenkwam schrok ik van de hoeveelheid deelnemers en dacht: “Dit is nooit werkbaar”. Door de vaart, maar vooral ook door het feit dat we de straat op werden gestuurd, werd alles in een keer “praktijk” en dus concreet. Zeer inspirerend.”